Översättare med finansiell bakgrund

Låt översättare specialiserade inom finans översätta dina årsredovisningar, delårsrapporter och andra finansiella texter. Vi har lång erfarenhet av den här typen av projekt, och ger tips och råd för att ditt originaldokument ska bli så bra som möjligt, innan vi sätter i gång med översättningen.

Vi översätter bland annat

Årsredovisningar
Delårsrapporter
Informationsblad
Prospekt
Bokslut

Rätt förutsätt­ningar för en lyckad översättning

En översättning speglar alltid originaltexten. Därför lägger vi mycket krut på uppstarten. Då ger våra erfarna projektledare tips och råd så att dokument som årsredovisningar och delårsrapporter får bästa möjliga förutsättningar för en riktigt lyckad översättning. Därefter översätter vi till önskat språk och ser till att översättningarna är klara i god tid innan publiceringsdatum.

Vi har kompetensen som krävs

Hos oss arbetar översättare med specialkompetens inom olika ämnen. Vem som kommer att översätta dina finansiella dokument beror på ämnet och syftet med texten. Om du säljer kläder behövs en översättare som kan terminologin inom textilindustrin. Om du vill översätta en kvartalsrapport behöver du någon med finansiell bakgrund. Våra projektledare ser till att placera rätt text hos rätt översättare, för bästa möjliga resultat.

”Som producent av finansiella rapporter har vi hårda deadlines och skarpa tidplaner. Då är det avgörande att arbeta med en översättningspartner som alltid levererar i tid och med god kvalitet.”

Elin Paues

Partner och seniorkonsult
Korp Kommunikation

Elin Paues image

ÖVERSÄTTNINGAR SOM MÖTER ERA BEHOV

Språkgranskning icon

Språkgranskning

Vi granskar och kvalitetssäkrar dina texter.

Auktoriserad översättning icon

Auktoriserad översättning

Auktoriserade translatorer godkända av Kammarkollegiet.

Webböversättningar icon

Webböversättningar

Kom närmare dina kunder med en flerspråkig hemsida.

Från kunskapsbanken

Behöver din text auktoriseras?

Auktoriserade översättningar Den vanligaste anledningen till att en text behöver översättas av en auktoriserad translator är främst för att man…

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du ha en offert eller har du frågor om finansiella översättningar? Hör av dig till oss så kopplar vi direkt ihop dig med en av våra erfarna projektledare.

Genom att skriva utförligt är det enklare för oss att koppla ihop dig med rätt person.

Få svar snabbt, oftast inom 15 minuter under kontorstid.

Du vet väl att vi är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 27001?

+ Lägg till eller dra och släpp dina filer här (max 128 MB) Godkända filtyper: pdf, ppt, pptx, doc, docx, xls, xlsx, idd, idml, jpg, rtf, zip, rar.

Filerna var för stora. Ladda upp mindre filstorlekar eller använd vår wetransfer-tjänst genom att klicka på länken nedan

Eller skicka filer upp till 20 GB här

Notera att vi inte utför översättningsuppdrag åt privatpersoner

Genom att skriva utförligt är det enklare för oss att koppla ihop dig med rätt person.

Få svar snabbt, oftast inom 15 minuter under kontorstid.

Du vet väl att vi är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 27001?