Fånga målgruppen på en ny marknad

Att ta steget in på en ny marknad är långt ifrån riskfritt. Säkra företagets investeringar med översättningar som övertygar. Med hjälp av våra erfarna översättare, copywriter och projektledare lär du känna din nya målgrupp på djupet och maximerar chansen till konvertering.

Inga fler missriktade kampanjer

Det kostar att satsa fel. Med det ursprungliga budskapets avsikt i åtanke anpassar vi materialet för den nya marknaden och hjälper dig nå hela vägen fram.

Översättning + copywriting i en tjänst

Transcreation, eller copyöversättning som det också kallas, är en kombination av copywriting och översättning. Med djuplodad kunskap inom båda områdena samt de lokala målgrupper du vill åt, ser vi till att dina budskap slår igenom med samma kraft och precision som ursprungsmaterialet. 

Jag vill översätta till en ny marknad

Vi anpassar allt ditt marknads­material

Från hemsidor till annonser i sociala medier, pressmeddelanden och varumärkesplattformar. Utöver språkliga anpassningar ger vi förslag på nya referenser och omformulerar innehåll som riskerar att uppfattas fel. Du får även en målgruppsanalys av bilder, grafik och förslag på helhetsförbättringar. Allt för en träffsäker lansering.

”Vi uppskattar Translator Scandinavias hjälpsamma personal som är extremt kunniga och snabba med att leverera.”

Marknadsteamet

Smeg

Marknadsteamet image
Vad kostar det att copyöversätta en hemsida?
Priset på en transcreation/copyöversättning varierar mycket mellan språk och projekt. Vi sammanställer en offert till dig innan vi påbörjar arbetet.
Vilka språk översätter ni till?
Vi översätter till fler än 100 språk: De vanligaste förekommande språken för oss är de nordiska språken, engelska, franska, italienska, tyska och spanska men vi översätter även till kinesiska, pashto och de olika samiska varieteterna. Här hittar du en lista på våra språk.
Hur snabbt kan ni copyöversätta mitt projekt?
Hur snabbt vi kan bli klara beror på vilken slags kompetens projektet kräver. Är tiden knapp och du behöver copyöversätta en enklare text samma dag, löser vi oftast det. Vi anpassar oss efter dina deadlines.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du ha en offert eller har du frågor om transcreation / copyöversättning? Hör av dig till oss så kopplar vi direkt ihop dig med en av våra erfarna projektledare.

Genom att skriva utförligt är det enklare för oss att koppla ihop dig med rätt person.

Få svar snabbt, oftast inom 15 minuter under kontorstid.

Du vet väl att vi är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 27001?

+ Lägg till eller dra och släpp dina filer här (max 128 MB) Godkända filtyper: pdf, ppt, pptx, doc, docx, xls, xlsx, idd, idml, jpg, rtf, zip, rar.

Filerna var för stora. Ladda upp mindre filstorlekar eller använd vår wetransfer-tjänst genom att klicka på länken nedan

Eller skicka filer upp till 20 GB här

Notera att vi inte utför översättningsuppdrag åt privatpersoner

Genom att skriva utförligt är det enklare för oss att koppla ihop dig med rätt person.

Få svar snabbt, oftast inom 15 minuter under kontorstid.

Du vet väl att vi är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 27001?