Kom närmare dina kunder med en flerspråkig hemsida

Människor litar mer på en webbplats som är skriven på sitt eget modersmål. Vi hjälper dig översätta din hemsida till flera olika språk och anpassar budskapet till landet och de du vill göra affärer med.

Slipp copy-paste med smarta CMS-integrationer

Att kopiera och klistra in översatta texter tar tid och är inte direkt en rolig uppgift. Med smarta tekniska lösningar kan vi importera och exportera översättningar direkt till din hemsida. Vi arbetar med de flesta system som Optimizely, Umbraco, Drupal, WordPress, Zendesk och Hubspot för att nämna några. Våra lösningar gör det enkelt att hantera många språk, stora textmassor och komplexa processer på flera plattformar samtidigt.

Läs mer om våra tekniska lösningar

Öka din hemsidas organiska trafik

För att hamna högst upp i Googles sökresultat, gäller det att använda rätt nyckelord och sökfraser. Även om du gjort en grundlig sökordsundersökning för hemsidan du har idag, är det ofta stor skillnad på vad din målgrupp söker på för uttryck i olika länder. När vi översätter din hemsida använder vi oss av moderna verktyg för att ta fram nyckelord och fraser som kan hjälpa dig ranka högt i landet du vill nå ut till.

Budskap som träffar rätt hos dina kunder

För att framgångsrikt sälja tjänster och produkter till ett annat land, räcker det oftast inte med att bara översätta det som står på din hemsida. Man behöver förstå kulturen i landet man säljer till och anpassa budskapet därefter. För något som låter roligt i Sverige kan anses oartigt och taktlöst på andra marknader. Våra översättare har bred kunskap om kulturella skillnader i språket, och ser till att det du säger på din hemsida träffar rätt hos dem du vill göra affärer med.

Experter inom flera olika branscher

Oavsett vad din hemsida handlar om, kan vi troligtvis hjälpa dig.

Affärskommunikation
Översätt pressreleaser samma dag, eller nå ut med dina kundtidningar på fem olika språk. Vi översätter bland annat årsredovisningar, kundtidningar och prospekt.
Finansiella översättningar
Låt översättare specialiserade inom finans översätta dina årsredovisningar, delårsrapporter och andra finansiella texter.
Medicin och medicinteknik
Våra specialister inom medicin ser till att texterna översätts korrekt och når upp till de höga krav som ställs för medicinska översättningar.

”Vi uppskattar Translator Scandinavias hjälpsamma personal som är extremt kunniga och snabba med att leverera.”

Marknadsteamet

Smeg

Marknadsteamet image
Hur mycket kostar det att översätta en hemsida?
Det enkla svaret är att vi tar betalt per ord. Men det är inte hela sanningen. Beroende på om det är mycket upprepningar av meningar, eller om du har översatt något hos oss innan, får du rabatterat pris. Vi sammanställer en offert med pris och vilka rabatter som gäller för dig innan vi påbörjar översättningen.
Vilka språk översätter ni till?
Vi översätter till fler än 100 språk: De vanligaste förekommande språken för oss är de nordiska språken, engelska, franska, italienska, tyska och spanska men vi översätter även till kinesiska, pashto och de olika samiska varieteterna. Här hittar du en lista på våra språk.
Kan ni översätta direkt på min hemsida?
När vi startar projektet, kommer vi tillsammans överens om hur du vill få dina texter levererade. Vi använder moderna verktyg som vi kan integrera med de allra flesta CMS-systemen. Därför kan vi leverera texterna smidigt och effektivt, oavsett vilket CMS du använder.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du ha en offert eller har du frågor om webböversättningar? Hör av dig till oss så kopplar vi direkt ihop dig med en av våra erfarna projektledare.

Genom att skriva utförligt är det enklare för oss att koppla ihop dig med rätt person.

Få svar snabbt, oftast inom 15 minuter under kontorstid.

Du vet väl att vi är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 27001?

+ Lägg till eller dra och släpp dina filer här (max 128 MB) Godkända filtyper: pdf, ppt, pptx, doc, docx, xls, xlsx, idd, idml, jpg, rtf, zip, rar.

Filerna var för stora. Ladda upp mindre filstorlekar eller använd vår wetransfer-tjänst genom att klicka på länken nedan

Eller skicka filer upp till 20 GB här

Notera att vi inte utför översättningsuppdrag åt privatpersoner

Genom att skriva utförligt är det enklare för oss att koppla ihop dig med rätt person.

Få svar snabbt, oftast inom 15 minuter under kontorstid.

Du vet väl att vi är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 27001?