Vi översätter mer än 30 miljoner ord varje år

Vi har experterna och tekniken du behöver för att översätta dina texter till fler än 100 språk. Hos oss får du samarbeta med personer med erfarenhet från din bransch, som levererar kvalitets­översättningar i det format du önskar.

Rätt översättare till rätt text

Hos oss arbetar översättare med bakgrund inom olika branscher som till exempel finans, juridik, medicin och marknadsföring. När du hör av dig till oss med en förfrågan lägger vi stor vikt vid att matcha ditt projekt med rätt projektledare och översättare. Vi tar inte på oss uppdrag där vi inte har rätt kunskap – men de uppdrag vi tackar ja till, kan vi göra riktigt, riktigt bra.

Kvalitet i fokus

Under våra 30 år i branschen har vi arbetat fram en metod för att kvalitetssäkra de översättningar vi gör. Dina texter behandlas oftast av tre personer som har kunskap inom ditt område och språk: en projektledare, en översättare och en kontrolläsare. Ibland fler, ibland färre beroende på vad vi kommer överens om. Tillsammans ser projektteamet till att språk, terminologi, fakta och ton är konsekvent och av hög kvalitet, innan texterna levereras till dig.

Läs mer om hur vi jobbar med kvalitet

Tekniken som sparar dig tid

Vi håller oss hela tiden uppdaterade med nya verktyg och system för att kunna erbjuda våra kunder den bästa tekniska lösningen. Med hjälp av avancerade verktyg för hantering av översättningar och terminologi, och med teknik som integrerar med olika plattformar, kan vi smidigt leverera texter i det format våra kunder föredrar.

Läs mer om våra översättningsverktyg

Medicin, juridik eller marknadsföring?

Vi har expertkunskaperna du behöver.

Finansiella översättningar
Låt översättare specialiserade inom finans översätta dina årsredovisningar, delårsrapporter och andra finansiella texter.
Medicin och medicinteknik
Våra specialister inom medicin ser till att texterna översätts korrekt och når upp till de höga krav som ställs för medicinska översättningar.
Juridiska översättningar
Hos oss finns språk- och branschexperterna du behöver för att översätta juridiska texter som domslut, fullmakter, avtal och andra rättsliga dokument.

”Som producent av finansiella rapporter har vi hårda deadlines och skarpa tidplaner. Då är det avgörande att arbeta med en översättningspartner som alltid levererar i tid och med god kvalitet.”

Elin Paues

Partner och seniorkonsult
Korp Kommunikation

Elin Paues image
Hur mycket kostar en översättning?
Det enkla svaret är att vi tar betalt per ord. Men det är inte hela sanningen. Beroende på om det är mycket upprepningar av meningar, eller om du har översatt något hos oss innan, får du rabatterat pris. Vi sammanställer en offert med pris och vilka rabatter som gäller för dig innan vi påbörjar översättningen.
Vilka språk översätter ni till?
Vi översätter till fler än 100 språk: De vanligaste förekommande språken för oss är de nordiska språken, engelska, franska, italienska, tyska och spanska men vi översätter även till kinesiska, pashto och de olika samiska varieteterna. Här hittar du en lista på våra språk.
Jag ser inte min bransch på er hemsida, kan ni översätta ändå?
De expertområden vi visar upp är de vi får mest förfrågningar om. Men vi har översättare med kunskap inom andra branscher också. Om du inte ser din bransch på hemsidan, hör av dig till oss, troligtvis täcker vi in den också! Vi tar inte på oss uppdrag där vi inte har den specifika kunskapen — men de uppdrag vi tackar ja till, kan vi göra riktigt, riktigt bra.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du ha en offert eller har du frågor om våra översättningar? Hör av dig till oss så kopplar vi direkt ihop dig med en av våra erfarna projektledare.

Genom att skriva utförligt är det enklare för oss att koppla ihop dig med rätt person.

Få svar snabbt, oftast inom 15 minuter under kontorstid.

Du vet väl att vi är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 27001?

+ Lägg till eller dra och släpp dina filer här (max 128 MB) Godkända filtyper: pdf, ppt, pptx, doc, docx, xls, xlsx, idd, idml, jpg, rtf, zip, rar.

Filerna var för stora. Ladda upp mindre filstorlekar eller använd vår wetransfer-tjänst genom att klicka på länken nedan

Eller skicka filer upp till 20 GB här

Notera att vi inte utför översättningsuppdrag åt privatpersoner

Genom att skriva utförligt är det enklare för oss att koppla ihop dig med rätt person.

Få svar snabbt, oftast inom 15 minuter under kontorstid.

Du vet väl att vi är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 27001?