Låt en språk­expert se över dina texter

Vi tar hand om dina texter, kvalitetssäkrar och ser till att de fungerar i sitt sammanhang. Språkgranskning kan ingå som en del av ett översättningsuppdrag men kan också utföras som en separat tjänst.

Från stavning till fakta­granskning

Du väljer själv i vilken omfattning du vill att vi ska granska dina texter. Granskningen kan omfatta kontroll av språk och stil, grammatik, stavning och avstavning men också fakta- och termgranskning.

Experter på din bransch

Branschkunskap kan vara avgörande för hur bra en text blir. Våra språkgranskare har specialistkunskap inom flera olika branscher som juridik, medicinteknik och IT. Hos oss får du samarbeta med vassa projektledare och språkgranskare med erfarenhet inom just din bransch.

Vi språk­granskar texter på fler än 100 språk

Våra lingvister arbetar alltid med sitt eget modersmål vilket säkerställer att du får en korrekt granskning av någon som har djup kunskap inom språket. De vanligaste språken vi språkgranskar är de nordiska språken och engelska. Men vi jobbar också med väldigt många fler språk.

Se våra språk

Arbetar du i en bransch med många tekniska termer?

Vi har experter med kunskap inom en mängd olika branscher som hjälper dig med professionella språkgranskningar.

Affärskommunikation
Översätt pressreleaser samma dag, eller nå ut med dina kundtidningar på fem olika språk. Vi översätter bland annat årsredovisningar, kundtidningar och prospekt.
Finansiella översättningar
Låt översättare specialiserade inom finans översätta dina årsredovisningar, delårsrapporter och andra finansiella texter.
Medicin och medicinteknik
Våra specialister inom medicin ser till att texterna översätts korrekt och når upp till de höga krav som ställs för medicinska översättningar.

”Som producent av finansiella rapporter har vi hårda deadlines och skarpa tidplaner. Då är det avgörande att arbeta med en översättningspartner som alltid levererar i tid och med god kvalitet.”

Elin Paues

Partner och seniorkonsult
Korp Kommunikation

Elin Paues image
Hur mycket kostar en språkgranskning?
Det beror på volym, ämne och språk. Men även på hur mycket som behöver ändras i texten. Kontakta oss och berätta vad du behöver hjälp med så återkommer vi med en offert.
Hur snabbt kan ni leverera min text?
Leveranstiden beror på hur stort projektet är samt de aktuella översättarnas tillgänglighet. När du skickar en förfrågan återkommer vi så snart vi vet när översättningen kan vara klar. Oftast kan vi komma igång snabbt, speciellt om kunden efterfrågar det.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du ha en offert eller har du frågor om språkgranskningar? Hör av dig till oss så kopplar vi direkt ihop dig med en av våra erfarna projektledare.

Genom att skriva utförligt är det enklare för oss att koppla ihop dig med rätt person.

Få svar snabbt, oftast inom 15 minuter under kontorstid.

Du vet väl att vi är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 27001?

+ Lägg till eller dra och släpp dina filer här (max 128 MB) Godkända filtyper: pdf, ppt, pptx, doc, docx, xls, xlsx, idd, idml, jpg, rtf, zip, rar.

Filerna var för stora. Ladda upp mindre filstorlekar eller använd vår wetransfer-tjänst genom att klicka på länken nedan

Eller skicka filer upp till 20 GB här

Notera att vi inte utför översättningsuppdrag åt privatpersoner

Genom att skriva utförligt är det enklare för oss att koppla ihop dig med rätt person.

Få svar snabbt, oftast inom 15 minuter under kontorstid.

Du vet väl att vi är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 27001?