Teknik och översättningsverktyg

Senaste tekniken inom översättnings­­branschen

Vi använder marknadsledande teknik för att bygga smarta arbetsflöden, effektivisera processer och hantera terminologi. Med hjälp av den senaste tekniken kan vi spara dig både tid och pengar, samtidigt som du får professionella översättningar av hög kvalitet.

Översättnings­verktyg som sparar dig tid och pengar

Vi arbetar med översättningsminnen som upptäcker meningar och segment från tidigare projekt. Det innebär att ju fler översättningar du gör tillsammans med oss, desto mer växer översättningsminnet. Inför varje översättning analyserar vi materialet och jämför det med tidigare projekt. När vårt verktyg upptäcker meningar och segment som vi översatt innan, använder vi det. På så sätt kan vi reducera ditt pris i offerten. Dessutom blir ditt material mer stilistiskt konsekvent och på lång sikt kommer du spara både tid och pengar på dina översättningar.

Smidiga CMS-integrationer

Våra tekniska lösningar gör det enkelt att exportera och importera översättningar i olika CMS-system som exempelvis Optimizely (EpiServer), Drupal, Umbraco, WordPress, Sitecore, och Marketo — för att nämna några. Oavsett vilket CMS-system du har, ser vi till att översättningarna implementeras smidigt och effektivt på din hemsida och CMS.

Hör av dig så berättar vi mer

Smidigare samarbeten i en säker miljö

Som kund välkomnar vi dig in i vår professionella översättningsmiljö. Där har du möjlighet att spåra dina uppdrag, hålla koll på översättningsprocessen och ladda upp dina filer säkert, utan de risker som kommer med att skicka dokument med e-post. Systemet integrerar med över 50 CMS och andra marknadsplattformar. Vi kan dessutom bygga skräddarsydda integrationer och speciallösningar om din plattform inte skulle finnas som alternativ. När du översätter med oss får du alltså vistas i en säker och transparent miljö som gör översättningsprocessen enklare än i något annat system.

Vill du veta mer om våra tekniska lösningar eller vill du ha en offert?