”Vi uppskattar Translator Scandinavias hjälpsamma personal som är extremt kunniga och snabba att leverera.”

Marknadsteamet på Smeg

Vad Smeg behövde hjälp med

Översätta marknadsmaterial till norska, danska och finska.

Smeg är ett italienskt företag som erbjuder innovativa vitvaror och köksprodukter. De behövde hjälp med löpande översättningar av sitt marknadsföringsmaterial till danska, norska och finska, eftersom de inte själva hade den kompetensen inhouse.

Smeg satsar mycket på sin marknadsföring och det är viktigt för dem att snabbt kunna översätta kampanjer i butiker eller digitalt. De behövde en samarbetspartner med hög språklig kompetens, men som också förstår deras bransch och hur man bäst når ut med ett budskap på de lokala marknaderna.

Uppdrag

Översätta marknads­material till nordiska språk

Bransch

Innovativa vitvaror och köksprodukter

”Translator Scandinavia levererar översättningar av hög kvalitet och de följer alltid de riktlinjer vi har. Om det är något som är oklart frågar de om det, vilket visar på att de behandlar texterna noggrant för att se till att allt stämmer.”

Marknadsteamet på Smeg

Ett citat till!

Henrik K

Så hjälper vi Smeg

En tillgänglig projektledare för hela teamet

För Smeg är det viktigt att samarbeta med en byrå som kan leverera översättningar snabbt. De har ett ständigt flöde av material som behöver översättas – och ofta med kort varsel. Det kan till exempel handla om kampanjer och nya produkter som ska ut på marknaden.

På Translator Scandinavia har Smeg en egen projektledare som har kunskap och erfarenhet från deras bransch. Eftersom Smeg har behov av löpande översättningar, har vi återkommande möten varje vecka där vi går igenom nya projekt och nytt material.

Vi är väldigt glada över förtroendet från Smeg och ser fram emot vårt fortsatta arbete ihop.

Vill du veta mer?

Carolina Kühnemann

Sälj- och marknadsansvarig

Offertförfrågan

Vill du ha en offert eller har du frågor om våra tjänster?

Kontakta oss