Jobba på Translator Scandinavia

Våra med­arbetare väljer att stanna

Letar du efter en arbetsplats där dina kollegor är lika stora språkentusiaster som du själv? Då har du kommit rätt. Hos oss arbetar människor som gärna diskuterar terminologier och ordval på lunchrasterna – dessutom väljer de allra flesta att stanna länge hos oss. Väldigt länge.

En arbetsplats som passar in i ditt livspussel

Det räcker inte med att tycka det man gör är roligt, det måste också finnas en långsiktighet i arbetslivet. En balans mellan sitt valda yrke och andra viktiga delar av livet.

Våra medarbetare älskar att arbeta med språk och river gärna av ett korsord eller två på bussresan hem. Men de älskar också sina hundar, katter, familjer och fritidsintressen. Vi ser till att anpassa rutiner och arbetstider så att de passar det som händer utanför våra väggar – vabb, dagishämtning, veterinärbesök och annat som behöver passa in i livspusslet.

Vi jobbar aktivt med att skapa en hållbar och attraktiv arbetsplats för våra medarbetare. För att göra det erbjuder vi bland annat stöd i att utvecklas mot det håll du vill, friskvårdsbidrag för att inspirera till fysisk aktivitet och ergonomiska arbetsredskap.

Vi lägger stor vikt vid att våra medarbetare ska förstå sin roll i resan vi gör tillsammans. Och ser till att krav och resurser balanseras därefter.

”Jag har arbetat på Translator Scandinavia i 27 år. Det är en lång tid på samma företag, men det har alltid varit varierande. Jag träffar människor från olika branscher hela tiden, och lär mig något nytt varje gång. Vi står aldrig stilla och trampar utan utvärderar ständigt nya tekniska lösningar och följer med i vår branschs utveckling och trender. Det är fantastiskt roligt!”

Eva Taxén

Senior projektledare

Eva Taxén image

När du jobbar på translator scandinavia får du

icon 1

Balans i livet

​​Vi arbetar aktivt för att ge våra medarbetare balans i livet och förutsättningar att kunna kombinera familj och det sociala med arbetslivet.

icon 2

Hybrid­arbetsplats

På vårt kontor finns alltid glada kollegor och en välfylld fruktkorg. Välj själv när du vill komma in för gemenskap eller när du hellre fokuserar hemifrån.

icon 3

Kollektiv­avtal

Vi vill att du ska känna dig trygg med dina anställningsvillkor och har kollektivavtal som säkerställer dina rättigheter som anställd hos oss.

Lediga jobb

Vi söker översättare från danska, norska, finska, engelska och svenska.
Ansök via mail

 

Vi söker projektkoordinator med danska, norska eller finska som modersmål
Ansök via mail